Skip to content

Concert de colinde Aberdeen, 12 Decembrie

November 22, 2009
invitatie la concertul de colindeRevin cu un anunt referitor la Petrecerea de Colinde. Din pacate, biserica St John’s a uitat ca ne-a rezervat noua spatiul pentru Concert si Petrecerea de colinde si au pus-o la dispozitie scolii de dans care va avea examenele de sfarsit de an in aceeasi zi.
 
Ca urmare, Petrecerea cu Concertul de colinde va avea loc la St. Ninians, sambata, 12 decembrie, incepand cu orele 4pm si se va incheia la orele 10pm. Dupa cum am mai spus, fiecare este binevenit sa aduca gustari si mancaruri de post, dupa cum doreste si poate fiecare.
 
Ar fi frumos ca toti copiii sa se simta ca scosi din poveste, nu doar cei din sceneta, asadar puteti sa va costumati baietii in pastori iar fetitele in ingerasi. Vom avea grija sa incalzim sala in asa fel incat sa ne simtim cu totii bine.
 
Referitor la Mos Craciun, anul acesta fiecare parinte se va intalni in prealabil personal cu Mosul si va veni la petrecere cu punguta de cadou max A4 (stim ca Mosul iubeste egal pe toti copiii si atunci nici cadourile nu vor fi unele mai voluminoase decat altele), si vor fi stranse din nou la St Ninians de catre Cristi Maxim, delegatul Mosului.
 
Chiria salii va fi de £5 pe ora si vom strange cate o lira de persoana sau familie, in functie de numarul de oameni prezenti, dupa Concertul de colinde.
 
Cu nerabdare asteptam sa ne revedem cu totii!
 
Lucia Stoica
Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: